3D – Razvoj proizvoda

Smanjite troškove razvoja proizvoda

Razvoj proizvoda novim 3D tehnologijama brži je i jeftiniji nekoliko puta od konvencionalnih pristupa. Također razvoj poizvoda pomoću 3D tehnologije umanjuje rizik prilikom investiranja u nove strojeve, opremu i materijale.

Ubrzajte proces razvoja proizvoda

Naš tim ljudi svakodnevno radi na vašim projektima i zajedničkim snagama donosi odluke vezane uz vaš projekt. Snažna oprema i iskustvo u računalnim tehnologijama omogućuju nam brže djelovanje.

Usporedba cijene razvoja

Klasični razvoj proizvoda

100%

3D razvoj prizvoda

45%

Dizajn

Moderan izgled

Prilikom kreiranja izgleda nekog proizvoda u obzir se uzima trenutno stanje tržišta, trenutni lideri u svijetu dizajna, posebnost i jedinstvenost proizvoda. Izgled mora zadovoljiti želje i vizije klijenta, a istovremeno i očekivanja kupaca i okoline.

Moderni materijali

Prilikom kreiranja proizvoda odabiru se najnoviji i najbolji materijali ovisno o proizvodu i njegovoj namjeni. Nove tehnologije i materijali omogućuju više kreativnosti prilikom stvaranja proizvoda.

Dizajn spreman za proizvodnju

Dizajnerska rješenja uvijek dolaze u sukob s strojarskim i inženjerskim rješenjima. Želje dizajnera rijetko se mogu upotrijebiti u proizvodnji jer su kreativni umovi uvijek ispred tehnologije u proizvodnji. Upravo ovdje mi ističemo prednost naše tvrtke gdje dizajneri i inženjeri zajedno razvijaju proizvod.

Nacrti, dokumentacije i vizualizacije

Nacrti za proizvodnju

Kreiranje 3D-modela omogućuje izradu preciznih nacrta i uputa koje se koriste prilikom proizvodnje kod obrade materijala i sastavljanja više komponenti. Također nacrti se izrađuju i za ostale potrebe kao što su informativni sadržaji za kupce i distributere.

Upute za montažu i održavanje

Kod kompleksnih ili zahtjevnih proizvoda koji se montiraju i ugrađuju od strane trećih osoba izrađuju se detaljne upute i vizualizacije. One služe kako bi se trećim osobama osiguralo dovoljno informacija za kvalitetan rad na terenu.

Materijali za kataloge

Svi proizvodi izrađeni u 3D-u omogućuju stvaranje nevjerojatnih vizualizacija koje se koriste u marketinškim alatima kao što su web stranice, socijalne mreže, katalozi, brošure, prezentacije, reklame i slično. Moguće je kreirati i animacije koje je često moguće vidjeti na sajmovima i predstavljanjima tvrtki.