Ovo je UNNI

Rezultat naše ideje o stvaranju novog i modernog tuša.

Pametni tuš UNNI najmanji je tuš iz naše ponude. Kao i svi naši tuševi ima prepoznatljiv i jedinstven dizajn. Glavna prednost nad ostalim modelima je da zauzima najmanje prostora.

Pametni tuš UNNI najmanji je tuš iz naše ponude. Kao i svi naši tuševi ima prepoznatljiv i jedinstven dizajn. Glavna prednost nad ostalim modelima je da zauzima najmanje prostora.

70
Kapacitet baterija
-20
Potrošnja Vode
100
Energetska Neovisnost
72
Rada Bez Sunca

Pametni Dodaci

Naziv “pametni tuš” rezultat je mješavine postojećih proizvoda i novih tehnologija koje olakšavaju i poboljšavaju zadovoljstvo korisnika. Dodaci poput senzora pokreta, info ekrana, osvjetljenih reklamnih prostora, ambijentalnog osvjetljenja, automatskog paljenja i gašenja trošila i distribucija mreže putem Wi-Fi interneta čine ovaj proizvod pametnim.

Obnovljivi Izvori Energije

Svi naši proizvodi pa tako i pametni tuševi koriste isključivo obnovljive izvore enrgije, konkretno solarnu energiju za rad. Tehnologija pretvaranja sunčeve energije u električnu omogućuje našim proizvodima da rade samostalno bez priključka na strujnu mrežu. Ovaj proizvod je “eco-friendly” jer 100% potrebne energije za rad osigurava iz sunca.

Higijena i Potrošnja Vode

Prilikom razvoja proizvoda odlučili smo dodati neke dijelove koji će poboljšati higijenske uvjete, a u isto vrijeme i smanjiti potrošnju vode. Drvene podnice sprječavaju nakupljanje vode i osiguravaju korisniku čistu podlogu za stajanje. Senzor pokreta smanjuje ukupnu potrošnje vode jer troši vodu samo kada je zaista potrebno.

Kvalitetni Materijali

Svi naši proizvodi koriste visoko kvalitetne materijale pa tako i naš tuš koji je napravljen od nehrđajučeg A4/316 inoksa koji je otporan na sve vanjske uvijete. Uz inoks i ostali materijali korišteni u izradi ovog proizvoda pomažu kod lakog održavanja visokog stupnja higijene te sveukupnoj dugotrajnosti samog poizvoda.

Poseban Dizajn

Posebna pažnja prilikom stvaranja proizvoda obratila se na dizajn kako bi se postigao elegantan i suvremen izgled koji pametnom tušu daje prepoznatljivost i ističe ga od drugih sličnih proizvoda.

Reklamni Prostor

Svaki tuš ima i mogućnost ugradnje reklamnog prostora koji kupcima omogućuje reklamiranje te im pomaže da uz iznamljivanje tog prostora brzo isplate uloženu investiciju u kupnju pametnog tuša.

Tuš UNNI je idealan za plaže na kojima boravi velik broj ljudi. UNNI se povezuje s tuševima u blizini i zajedničkom komunikacijom širi internetsku mrežu. Preporučamo postavljanje po pet tuševa na jednoj lokaciji.

We enjoy sharing the projects and posts we make just as much as we enjoy creating them. Sit back & take a moment to browse through some of our recent completed work.

Uvjeti za Montažu

Betonski Temelji

Kako bi se tuš nakon kupovine mogao postaviti potrebno je pripremiti betonske temelje s dovodom i odvodom vode. Dimenzije su navedene u katalogu.

Pitaya → Montaža

Pri isporuci proizvoda kupac ima opciju odabrati montažu od strane firme u koliko želi brzo i sigurno postavljanje i pokretanje proizvoda u pogon.

Slanje Paketa

Svaki tuš dolazi u zasebnom pakiranju. Konstrukcija i glavni dijelovi tuša montirani su u proizvodnji. Odvojeno su pakirani akumulatori i drvene podnice koji se jednostavno instaliraju pomoću uputa nakon postavljanja tuša.

Servis i Održavanje

Zimski Uvjeti

Nakon sezone korištenja tuševa, tuš je potrebno ugasiti na glavnoj sklopki. Glavna sklopka označena je i vidljiva kada se otvore stražnja “servis” vrata.

Redovan Servis

Tvrtka Pitaya Solutions d.o.o. omogućuje i pretplatu na redovan servis koji osigurava zamjenu svih eventualnih kvarova ili istrošenih komponenata.

 Održavanje

Vlasnik tuša trebao bi se pobrinuti o čišćenju tuša i pregledu ispravnosti svih dijelova tuša te pravovremeno kontaktirati tvrtku Pitaya Solutions d.o.o.

Čiščenje

Čiščenje tuša podrazumijeva čiščenje podnožja, odnosno prostora ispod podnica (odvoda). Tuš glava i ostali inox dijelovi zahtjevaju povremeno čiščenje.

Početna cijena od samo 2.000€

PREUZMI KATALOG PROIZVODA

NARUČI SADA