ZASTUPANJE U PRODAJI

Tvrtka Pitaya Solutions d.o.o. nudi usluge zastupanja u prodaji na domaćem i inozemnom tržištu. U mogućnosti smo povećati prodaju vaših proizvoda i usluga inovativnim metodama koje će vam smanjiti troškove prodajnog aparata i povećati prihode. Krajnji rezultat je povećanje ukupne dobiti i efikasnosti prodaje.

 

Svakom projektu pristupamo temeljito i profesionalno. Određujemo smjernice ukoliko ne postoje, zadajemo ciljeve i dodjeljujemo zadatke za svaki cilj pojedinačno kako bismo zajedno s klijentom pratili projekt i na kraju pregledali razultate projekta. 

 

Vizualiziramo prodajni proces vaše tvrtke korištenjem metode "Prodajnog lijevka" (eng. sales funnel) kako bismo uočili pogreške i nedostake u prodajnom procesu koji su dovodili do male efikasnosti prodaje i malih prihoda od prodaje.

 

U mogućnosti smo ponuditi sljedeće:
  • Kompletnu organizaciju/reorganizaciju prodaje za vašu tvrtku (npr. Donošenje strategije prodaje na tuzemnom i inozemnom tržištu za sljedećih 5 godina, kreiranje cijena, rabatne politike, asortimana, prodajnog lijevka itd.) 
    • Ovu uslugu naplaćujemo po individualnoj ponudi koja se kreira odmah nakon sastanka s klijentom

 

  • Postati vaš vanjski suradnik u prodaji (npr. PROJEKT: "Plasiranje proizvoda na tržište Njemačke i Austrije" , CILJ: Potpisana dva ugovora s min. 100.000€/god. prometa)
    • Ovu uslugu naplaćujemo po projektu ili po zadacima, ispunjenim ciljevima, cijena po dogovoru

 

  • Postati dio vašeg prodajnog tima kao "Pomoć" (npr. Već imate prodajni tim, ali želite pojačanje za određeno tržište - Tada nudimo klasičnu uslugu prodaje po vašim uputama i načelima)
    • Ovu uslugu naplaćujemo na bazi mjeseca, postotak od ugovorene/naplaćene prodaje
gallery/sales - 001